• 1
  • 2
  • 3

Liput

Lippuja pääset ostamaan sivun OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Maksuvälineenä toimii myös Smartum saldo. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyä maksuvaiheeseen, liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lippuja myy ennakkoon myös Lapuan Taidemuseon Museokauppa Harmonia.

Ryhmälippujen myynti tapahtuu teatterin kautta. Ryhmälippujen tiedustelu ja varaus osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lipunmyyntimme palvelee edelleen tuttuun tapaan teatterilla alkaen tuntia ennen esitystä ja lippuja saa myös ovelta, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Maksuvälineenä teatterilla käyvät käteisen lisäksi tavallisimmat pankki- ja luottokortit sekä Smartum-kulttuurisetelit.

Vierailuesitysten osalta lipunmyyntitiedot annetaan erikseen vierailuesitysten tietojen yhteydessä.

 

Meillä käy Ystävänkortti

YK ilman taustaa

Ystävänkortti Toiminta ®
Ystävänkortin avulla kehitysvammaisen henkilön ystävä/tukihenkilö pääsee maksutta (kurssille/elokuviin/esityksiin jne.)
Lue lisää: http://www.ystavankortti.fi/fi