• 1
  • 2
  • 3

Liput

Lippuja pääset ostamaan sivun oikeasta reunasta OSTA LIPPUJA -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Maksuvälineenä toimii myös Smartum saldo. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyä maksuvaiheeseen, liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Voit ostaa liput myös Liveton omalta nettisivulta: Liveto.io.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lippuja myy ennakkoon myös Lapuan Taidemuseon Museokauppa Harmonia.

Ryhmälippujen myynti tapahtuu teatterin kautta. Ryhmälippujen tiedustelu ja varaus osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lipunmyyntimme palvelee edelleen tuttuun tapaan teatterilla alkaen tuntia ennen esitystä ja lippuja saa myös ovelta, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Maksuvälineenä teatterilla käyvät käteisen lisäksi tavallisimmat pankki- ja luottokortit sekä Smartum-kulttuurisetelit.

Vierailuesitysten osalta lipunmyyntitiedot annetaan erikseen vierailuesitysten tietojen yhteydessä.

 

Huom: Teatteri Lapua ottaa koronapassin käyttöön 3.12.2021 alkaen! Lippukassalla tarkastetaan kaikilta yli 16 vuotiailta koronapassi. Lisäksi on syytä varautua todistamaan henkilöllisyytensä. Pyydämme lataamaan koropassin etukäteen osoitteesta www.kanta.fi/koronapassi tai pyytämään hyvissä ajoin omasta terveyskeskuksesta. Kummassakin tapauksessa passin saa veloituksetta. Suosittelemme edelleen maskin käyttöä. Teatterilla on tarjolla myös käsidesiä. Pyydämme kaikkia saapumaan teatteriin vain terveenä.

 

Meillä käy Ystävänkortti

YK ilman taustaa

Ystävänkortti Toiminta ®
Ystävänkortin avulla kehitysvammaisen henkilön ystävä/tukihenkilö pääsee maksutta (kurssille/elokuviin/esityksiin jne.)
Lue lisää: http://www.ystavankortti.fi/fi