• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Teatteri Lapua palaa lavalle syyskauden ohjelmistolla

Vaikka Mamba laulaakin että vielä on kesää jäljellä, kääntää Teatteri Lapua jo katseensa tulevaan syksyy ja talveen. Leväten vietetty kesäkausi saa nyt väistyä uuden ohjelmiston tieltä ja luvassa on monipuolinen syys- ja talviesityskausi.

Teatterimme uusi aulatila sai jo ensikasteensa Vanhan Paukun Festivaaleilla elokuun alussa ja tulevana syksynä myös teatterimme katsojat pääsevät tutustumaan uusiin tiloihin ohjelmistomme yhteydessä. Syys- ja talvikautemme pitävät sisällään kolme eri esitystä, joista kaksi julkaistaan lähiviikkoina. Voimme kuitenkin paljastaa jo sen verran, että jotain hauskaa ja erilaista on luvassa.

Teatteri Lapua tekee tänäkin vuonna yhteistyötä hotelli-ravintola Lapuahovin kanssa ja tuo parhaaseen pikkujoulusesonkiin huikean joulushown. Luvassa on yhdistelmä sketsejä, musiikkia ja tanssia pilke silmäkulmassa unohtamatta kuitenkaan ajankohtaisia aiheita. Tiedossa on siis jälleen huumoria hieman aikuisempaan makuun. Esitysaikataulut ja muut tarkemmat tiedot julkaistaan myöhemmin.

Oman ohjelmistomme lisäksi TeatteriHiomossa esitetään myös epäsäännöllisesti muuta ohjelmistoa joista ilmoitetaan erikseen. Heti elokuun puolivälissä lavallamme vierailee stand up-koomikko Sami Hedberg maailmanennätyskiertueellaan. Hedberg esittää Hiomolla kaksi esitystä yhden illan aikana.

Luvassa on siis työntäyteinen teatterisyksy.

TIEDUSTELUT

Puh. 050-564 93 25
tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Jos emme heti vastaa puhelimeen,
soitamme pikimmiten takaisin!

    Instagram logo YouTube logo full color

 

LIPUNMYYNTI

LT 0600 logo

Teatterin lipunmyynnissä maksuvälineenä käteisen lisäksi käyvät:

© 2013 Teatteri Lapua | Sivusto: Juuri