Kirka – Hetki lyö -musiikkinäytelmä syksyllä Lapualla!

Teatteri Lapuan syksy on täynnä säveliä, kun Kirkan elämästä kertova Hetki lyö – musiikkinäytelmä saa ensi-iltansa 8.11.2019. 
Musiikkinäytelmän ohjaa Juulia Soidinaho ja Kirkan saappaisiin astuu Samuel Pöntinen. Musiikista vastaa suosittu lapualainen bilebändi Bilejuna.

”Kirkahan on aivan ikoninen hahmo Suomen kirkkaalla tähtitaivaalla. Nyt on oikea hetki tuoda tämä musiikkinäytelmä Teatteri Lapuan näyttämölle. Vielä kun mukaan saatiin Bilejunan bändi, niin homma kolahti hienosti kasaan. Tästä tulee hittijuttu”, hehkuttaa ohjaaja Juulia Soidinaho.

”Halusimme lähteä mukaan, koska musikkinäytelmän tekeminen tämän bändin kanssa oli jotain aivan uutta. Kirkan musiikki on lähellä suomalaisten sydäntä, ja mikäs meille sen tärkeämpää, kuin olla mukana soittamassa kaikkien rakastamia kuolemattomia hittejä. Soittajien odotukset tästä projektista ovat todella korkealla, ja yhteistyön tekeminen Teatteri Lapuan kanssa on meille tärkeää, ovathan monet soittajista jo aiemminkin esiintyneet Teatteri Lapuan lavalla. Haluamme tuoda lavalle nuoruuden energiaa sekä rehellistä bändimeininkiä aidoimmillaan”, hehkuttaa Bilejunan solisti ja Kirkan rooliin sukeltava Samuel Pöntinen.

Tietoja näytelmästä

Hetki lyö -musiikkinäytelmä on läpileikkaus Kirill ”Kirka” Babitzinin elämään ja uraan. Musiikintäyteisessä näytelmässä käydään läpi rakastetun artistin vaiherikkaat taipaleet aina lapsuudesta Mestareiden täyttämälle stadionille. Lavalla nähdään monia tuttuja henkilöitä Kirkan elämästä ja kuullaan kappaleita koko tähden pitkän uran varrelta.

Teatteri Lapuan näyttämöllä on toteutettu monena vuonna menestyksekkäitä musikaaleja ja musiikkinäytelmiä. ”Hetki lyö jatkaa Teatteri Lapuan vahvaa musiikkiteatterilinjaa. Musiikkiteatterin tekemisessä on aina omat ylimääräiset haasteensa, mutta onnistuessaan se palkitsee ja haasteitahan emme ole koskaan pelänneet”, toteaa vastaava tuottaja Johanna Ikola.

Hetki lyö – musiikkinäytelmä Kirkasta esitetään Teatteri Lapualla 8.11.2019-15.2.2020. Liput myynnissä nyt. Lue näytelmästä lisää Ohjelmisto ja liput -osiosta täältä.

Rooleissa Samuel Pöntinen, Miika Saarenpää, Aliina Ilonen, Venla Sippola, Jussi Muilu, Marika Haapanen, Amanda Saarenpää, Sofia Niemelä, Matias Källi, Julia Ketola, Rami Mäkilane, Jules Ahokas, Jere Lehto, Satu Alahallila, Jenni Korpela, Milla Lähteenmäki, Jani Lehto / Ohjaus Juulia Soidinaho / Bändi Bilejuna / Valosuunnittelu, grafiikat Pyry Keto / Puvustus Liisa Barry / Lavastus Kai Pöntinen, Jukka Santala / Tuotanto Johanna Ikola, Kai Pöntinen, Jukka Santala, Lotta Saarteinen