Ohjelmisto ja liput

Täällä voit tutustua Teatteri Lapuan meneillään oleviin ja tuleviin teatterituotantoihin sekä saat lisätietoja lippujen ostamisesta. Lippukauppamme löydät alempaa tältä sivulta tai oikeassa alareunassa sijaitsevan Lipunmyynti painikkeen takaa. Tältä sivulta löydät lippukauppa-osion jälkeen myös lisätietoa lipunmyyntiin liittyen.

 

Terapian tarpeessa

Ensi-ilta 23.2.2024

”Oletko sä onnellinen?” Voi olla yllättävän monimutkainen kysymys, jos on hukannut itsensä muiden onnesta huolehtimiseen. Tätä ja muun muassa omaa voimaeläintään Kaisa pohtii Ailan vastaanotolle päädyttyään.

Terapian tarpeessa on riehakkaan hauska, koskettava ja samaistuttava läpileikkaus kahden eri elämäntilanteessa olevan naisen elämään. Kuka lopulta on eniten terapian tarpeessa?

Lisätietoa näytelmästä löydät sen omalta OHJELMASIVULTA.
Lippuostoksille pääset alempana tällä sivulla sijaitsevasta lippukaupasta, sivun oikeassa alareunassa sijaitsevasta Lipunmyynti painikkeesta tai TÄÄLTÄ.

 

Oikeen aika taloo!

Ensi-ilta syyskuussa 2024

Syyskuussa nähdään toinen Teatteri Lapuan tämän vuoden kantaesityksistä, Lapuan kaupungintalon 100-vuotis juhlavuoden kunniaksi esitettävä ”Oikeen aika taloo!”, jonka on käsikirjoittanut lapualaislähtöinen kirjailija Kaisa Viitala ja ohjaajana toimii Maria Haapanen. Vaikka näytelmän keskiössä on tuohon aikaan ällistyttävä ponnistus eli upean kunnantalon rakentaminen, on mukaan poimittu viittauksia myös muuhun aikakauden elämään Lapualla. Esimerkiksi kouluja piti rakentaa lisää oppivelvollisuuden tultua voimaan, ja kieltolain takia apteekkarin piti hakea erikoislupaa hiusveden myymiseen.

Esitykseen haetaan näyttelijöitä teatterilla pidettävällä avoimella roolitustilaisuudella lauantaina 3.2.2024.
Lisätietoa näytelmästä, sekä lipunmyynti julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

 

Rakkaudella, Kikka

Ensi-ilta marraskuussa 2024

Rakkaudella, Kikka – on kolmen naiskäsikirjoittajan luoma musiikkinäytelmä lahjakkaasta ja karismaattisesta laulajasta, jonka värikkäät elämänvaiheet on nidottu koskettavaksi musiikkinäytelmäksi Teatteri Lapuan lavalle.

Kikkana tunnettu Kirsi Viilonen ponnahti yhdessä yössä Suomen kirkkaimmalle tähtitaivaalle ja keskelle julkisuusmyllyä, jonka pyörteissä elämä tarjosi huikeita onnen hetkiä ja surullisia pohjakosketuksia.

Rakkaudella Kikka – on tarina ennakkoluulojen rikkomisesta, intohimosta sekä unelmien kovasta hinnasta. Katsojalle on luvassa aikahyppy 90-luvulle keskelle hittiputken kulta-aikaa!

Näytelmän kantaesitys nähdään Teatteri Hiomossa loppuvuodesta 2024.
Näytelmän ohjaa Malla Sipilä, pääosissa näyttelevät Kamilla Santala ja Arja Tikkanen

Lisätietoa näytelmästä, sekä lipunmyynti julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

 

Osta lippuja

 

 

Yleistä tietoa lipunmyynnistä

Tältä sivulta löydät lippukauppamme tämän kappaleen yläpuolelta. Lisäksi sivun alareunassa sijaitsevasta Lipunmyynti -painikkeesta pääset ostoksille, sekä jokaisen näytelmän omalta ohjelmasivulta löydät linkin lippukauppaamme, josta pääset lippuja ostamaan. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Lisättyäsi liput ostoskoriin ja siirryttyä maksuvaiheeseen, liput ovat varattuna 15 minuuttia. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne.

Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan Lippu.fi:n omaan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu lipun ostaneille palvelee arkisin klo 12-16 numerossa 030 514 214 (0,084 €/min)
Jos asiasi koskee lähipäivinä järjestettävää tapahtumaa tai virheellistä lippuostoa, voit olla yhteydessä myös myyntipalveluumme ma-la klo 9-21, su 10-18 (2€/alk.min +pvm/mpm). Myyntipalvelun puhelinnumero +358600900900

Ryhmälippujen myynti tapahtuu teatterin kautta. Ryhmälippujen tiedustelu ja varaus sähköpostitse osoitteesta teatteri@teatterilapua.fi.

Ovilipunmyyntimme palvelee edelleen tuttuun tapaan teatterilla alkaen tuntia ennen esitystä. Lippuja saa ovelta aina ennen esitystä, mikäli esitys ei ole loppuunmyyty. Maksuvälineenä teatterilla käyvät käteisen lisäksi tavallisimmat pankki- ja luottokortit, Smartum-kulttuurisetelit sekä E-Passi.

Vierailuesitysten osalta lipunmyyntitiedot annetaan erikseen vierailuesitysten tietojen yhteydessä.

Meillä käy Ystävänkortti

YK ilman taustaa

Ystävänkortti Toiminta ®
Ystävänkortin avulla kehitysvammaisen henkilön ystävä/tukihenkilö pääsee maksutta (kurssille/elokuviin/esityksiin jne.)
Lue lisää: http://www.ystavankortti.fi/fi