• 1
  • 2
  • 3

Saiturin joulu

Saituri FBPageCover

On yksi asia, jota pihi ja itsekäs Ebenezer Scrooge vihaa enemmän kuin mitään muuta: Joulu! Scrooge on omistanut elämänsä rahalle, sulkenut muut ihmiset ulkopuolelle ja tullut sokeaksi heidän avunpyynnöilleen. Hän on kylmettänyt itsensä ja päättänyt kulkea loppuelämänsä yksin vältellen kaikkea hyväntahtoisuutta.

Sitten, jouluaattona, Scroogen talossa tapahtuu kummia! Yön aikana menneen, nykyisen ja tulevan joulun henget ilmestyvät kummittelemaan kitupiikille hänen tekemistään vääryyksistä. Mutta millainen jouluaamu Scroogelle valkenee? Onko paatuneen saiturin jo liian myöhäistä muuttua?

Charles Dickensin rakastettu klassikko Saiturin Joulu on kaunis tarina hyvyydestä, inhimillisyydestä ja oikeudenmukaisuudesta ja virittää joulun tunnelmaan kaikenikäiset teatterin ystävät. Astu kanssamme 1800-luvun Englantiin ja aloita joulun vietto!

Esitykset:
Esityksen ensi-ilta ja näytöskausi on valitettavasti jouduttu perumaan vuoden 2020 lopulta koronaepidemian vuoksi. Lisätietoja näytelmän uudesta ajankohdasta ilmoitamme vuonna 2021.

Esityksen kesto: n. 1,5 tuntia, sis. väliajan

Liput:
Varaa liput ryhmälle tai kysy lisää aiheesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050 564 9325.

 

Turvallisuus teatterilla:
Täytämme teatterin katsomon vain puolilleen, jotta seurueiden väliin on mahdollista jättää tarvittavat turvavälit. Ovet teatterisaliin avataan 25 min ennen näytöksen alkua ja katsomo täytetään saapumisjärjestyksessä. Teatterin henkilökunta opastaa katsojat paikoilleen niin, että turvavälit toteutuvat. Pidä teatterille tullessasi turvavälit muihin katsojiin niin teatterisalissa kuin väliajallakin. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Saavu paikalle ajoissa, sillä katsomoon järjestäytyminen voi viedä tavallista enemmän aikaa. Lisää turvallisuudesta Teatteri Lapualla voit lukea TÄÄLTÄ. Tutustuthan ohjeisiin ennen teatterille tuloa.

Työryhmä:
Ohjaus: Maaria Koivula-Talkkari

Rooleissa:

Jussi Muilu on Ebenezer Scrooge
Pauli Perälä on Charles Dickens

Muissa rooleissa:

Veli-Matti Assila
Jenni Korpela
Leevi Kultalahti
Jani Lehto
Ruut Lehto
Jeremias Riutta
Amanda Saarenpää
Ellen Saarenpää
Elli Saarenpää
Maria Saarenpää
Miika Saarenpää
Veli Sipilä
Aapo Vuorenmaa

Puvustus:
Tuula Laiti
Lavastus: Kai Pöntinen
Grafiikka: Johannes Pöntinen
Tuotanto: Elina Sipilä, Johanna Ikola, Kai Pöntinen, Jukka Santala

 

Järjestetty Kansalaisfoorumin tuella.