Shrek juliste

Teatteri Lapua hakee koko perheen musikaalikomedia Shrekiin yli 15-vuotiaita laulu- ja tanssitaitoisia näyttelijöitä.

Shrek on suuri, vihreä, suolla asuva jätti, joka pelottavasta ulkomuodostaan huolimatta rakastaa rauhaa. Hän päätyy kuitenkin pelastamaan prinsessa Fionan vankitornista ja taistelemaan satuhahmoja inhoavaa hallitsijaa Farquaadia vastaan. Seuranaan hänellä on matkallaan yksi ehkä liiankin suulas aasi…

Shrek yhdistää monta tunnettua satua yhdeksi tarinaksi, jossa pääosa on ystävyydellä, rakkaudella ja erilaisuuden hyväksymisellä. Maailman tunnetuimman animaation musikaaliversio aloitti katsojiensa sydäntenvalloituksen Broadwaylta vuonna 2008. Suomessa Shrek-musikaali on nähty tätä ennen vain Jyväskylän ja Helsingin kaupunginteattereissa. Teatteri Lapua tulee olemaan pohjoismaiden ensimmäinen harrastajateatteri, joka Shrekin toteuttaa. Lapualle musikaalin ohjaa Juulia Soidinaho.  

Musikaalin harjoitukset alkavat tämänhetkisten suunnitelmien mukaan syyskuussa ja harjoituksia on kahtena iltana viikossa. Musikaalin ensi-ilta on alkuvuodesta 2021 ja esitykset saman kevään aikana. Kaikilta mukana olevilta näyttelijöiltä vaaditaan sitoutumista harjoitus- ja esityskauteen.

Kuinka voit hakea mukaan: Kuvaa itsestäsi video, jolla esittelet itsesi, esität monologin (max 3 min.) sekä vapaavalintaisen laulun. Voit joko säestää itseäsi tai laulaa esimerkiksi karaoketaustan päälle. Varmista, että äänesi kuuluu videolla. 

Lataa video YouTubeen (voi olla salainen), Dropboxiin tai muulle vastaavalle alustalle ja lähetä linkki videoon Teatteri Lapuan sähköpostiin teatteri@teatterilapua.fi viimeistään sunnuntaina 31.5.2020. Kirjoita viestin aiheeksi ’Shrek-casting’ ja liitä viestiin videolinkin lisäksi myös yhteystietosi: nimi, ikä, asuinpaikka, sähköposti ja puhelinnumero.

Varmista ennen viestin lähettämistä, että linkki videoosi toimii ja video näkyy linkin saaneille.


Katsomme kaikki videot kevään aikana ja ilmoitamme mahdollisesta valinnasta kaikille mukaan hakeneille.

Kiitos videostasi jo etukäteen, toivottavasti nähdään syksyllä teatterilla!