Valtavan suosion viime vierailullaan kerännyt Vaasan Kaupunginteatterin Mun Pohjanmaa nähdään jälleen Teatteri Lapualla vierailuesityksenä!

Mun Pohjanmaa – itsenäinen komedia

Taina Latvalan kirjoittaman uutuusnäytelmä on komia komedia koti-ikävästä, itsensä etsimisestä, pohjalaisesta sisusta ja ensirakkauden voimasta.

Viisikymppinen Jarppa on asunut jo yli 30 vuotta Helsingissä. Viime aikoina miestä on kuitenkin ruvennut riivaamaan miltei pakkomielteinen kaipuu takaisin Pohjanmaalle, synnyinseudulle. Äiti ilahtuisi kovasti pojan paluumuutosta, mutta mitä tuumaa lapualainen vanha heila? Entä millaisen puheen Jarppa aikoo pitää vanhalla koulullaa Suomi 100 -juhlassa? Kumpi on muuttunut enemmän, Jarppa vai Pohjanmaa?

Mun Pohjanmaan tyylilaji on komedia. Näyttelijä Jari Hietanen heittäytyy hulvattomasti eri rooleihin ja muuntautuu lavalla niin päähenkilön mummaksi kuin uhoavaksi häjyksikin. Lakeuksien komeus, ylpeys ja yritteliäs sielu yhdistyvät näytelmässä raikkaalla tavalla. Esityksissä sykkii kuitenkin myös pohjalaismiehen herkkä ja lämmin sydän.

Esityksiä on kaksi ja niiden päivämäärät ovat:

19.9.2018 klo 18
26.9.2018 klo 18

Lipun hinta 22,00 € /hlö (+ mahdollinen käsittelymaksu), sisältäen väliaikatarjoilun
Lippuja esityksiin voi ostaa Lipputoimiston järjestelmästä.

Vierailuesitykset nähdään Teatteri Lapuan TeatteriHiomon lavalla kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa.