Parisuhdekomedia Pientä laittoa vierailee Teatteri Lapuan lavalla sunnuntaina 1.10.2023 kello 14.

Masa ja Lissu ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Vieläkö on toivoa vai onko kaikki jo menetetty? Lissu päättää tarttua härkää, siis Masaa sarvesta… Siis sarvista.

Katsomossa tämän pitkän parisuhteen ongelmat ja niiden purkaminen naurattaa. Luultavasti ilmassa on myös pientä huokailua ja hikoilua varsinkin, jos kumppani sattuu istumaan vieressä. Tervetuloa rohkeasti testaamaan!

Näyttelijät Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen ovat kiertäneet parisuhdekomedialla ”Pientä laittoa” jo vuodesta 2019. Vastaanotto kaikkialla Suomessa sekä Espanjassa on ollut huikea ja yleisöpalaute ihanaa. Komedia 25-vuotisesta avioliitosta on hämmästyttänyt monia pariskuntia ja sinkkuja todenmukaisuudellaan. Tarina on komedia tutusta aiheesta; parisuhteen haasteista. Maarit ja Juha eivät esittelyjä kaipaa. Molemmat näyttelijät ovat tuttuja tv-sarjoista, elokuvista, mainoksista ja teattereista. Tervetuloa 1,5 tunniksi nauttimaan, nauramaan ja jakamaan tuttuja tilanteita.

Keväällä elämä herää, vaan piristyykö suhde. Tarttisko tehdä jotain vai pysytäänkö näissä?

Lissu: Oot sä kosaan pettäny mua?
Masa: Mitä, mitä… En oo! Ja sun ois nyt paras lopettaa.
Lissu: Me ollaan oltu kakskyt viis vuotta kimpassa. Tilastojen mukaan sä oot pettäny mua.
Masa: Niiden samojen tilastojen mukaan sä oot pettäny mua!
Lissu: En tietenkään oo.
Masa: Miten sä voit olla niin varma, että mä oon?
Lissu: Sä oot mies…


Liput:
Peruslippu 25 €
Alennuslippu (eläkeläinen/opiskelija) 22 €

Klikkaa lippukauppa auki tämän sivuston oikeassa reunassa olevasta ”Osta lippuja” -painikkeesta. Lippuja saa myös tunti ennen esityksen alkua aukeavasta teatterin lipunmyynnistä. Ryhmävaraukset pyydämme tekemään osoitteeseen teatteri@teatterilapua.fi

Kesto: 1,5h sisältäen väliajan.
Väliajalla kahvitarjoilu, joka ei sisälly lipun hintaan.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Heikki Lund
Graafinen suunnittelu: Hannele Harald

Rooleissa:
Lissu: Maarit Peltomaa
Masa: Juha Veijonen


”Miten upeaa dialogia teidän välillä, huh huh. Aivan kuin olisitte olleet 25 vuotta yhdessä. Niin hauska ja koskettava tarina. Moni kommentoi katsomossa, että tämähän oli kuin meillä kotona. Ihana oli lähte teatterilta hymy huulilla, esityksestä jäi niin hyvä mieli”