Teatteri Lapua hakee koko perheen musikaalikomedia Shrekiin yli 15-vuotiaita laulu- ja tanssitaitoisia näyttelijöitä. Oloduhteiden takia kahdella vuodella alkuperäisestä aikataulustaan siirtyneen Shrek-musikaalin tuotanto on pyörähtänyt jälleen käyntiin.

Shrek on suuri, vihreä, suolla asuva jätti, joka pelottavasta ulkomuodostaan huolimatta rakastaa rauhaa. Hän päätyy kuitenkin pleastamaan prinsessa Fionan vankitornista ja taistelemaan satuhahmoja inhoavaa hallitsijaa Farquaadia vastaan. Seuranaan hänellä on matkallaan yksi ehkä liiankin suulas aasi…

Shrek yhdistää monta tunnettua satua yhdeksi tarinaksi, jossa pääosa on ystävyydellä, rakkaudella ja erilaisuuden hyväksymisellä. Maailman tunnetuimman animaation musikaaliversio aloitti katsojiensa sydäntenvalloituksen Broadwaylta vuonna 2008. Suomessa Shrek-musikaali on nähty tätä ennen Jyväskylän ja Helsingin kaupunginteattereissa. Lapualle musikaalin ohjaavat Juulia Soidinaho ja Rami Mäkilaine.

Musikaalin harjoitukset alkavat tämänhetkisten suunnitelmien mukaan elokuussa ja harjoituksia on kahtena-kolmena iltana viikossa. Musikaalin ensi-ilta on loppuvuodesta 2023 ja esitykset loppusyksyn ja talven 2023-2024 aikana. Kaikilta mukana olevilta näyttelijöiltä vaaditaan sitoutumista harjoitus- ja esityskauteen.

Voit hakea mukaan musikaaliin saapumalla casting-tilaisuuteen Teatteri Lapuan teatteritilaan TeatteriHiomolle (Vanhan Paukun kulttuurikeskus, Vanhan Paukun tie 1, Lapua) sunnuntaina 19.3.2023 kello 14. Tilaisuudessa näytelmän ohjaaja esittelee lyhyesti produktion ja sen aikataulut. Osallistujat esittävät omavalintaisen, max 1 minuutin mittaisen monologin ohjaajalle sekä lyhyen pätkän laulua (lauluvaihtoehtoina Tuiki tuiki tähtönen tai omavalintainen kappale) ja jättävät yhteystietonsa.

Toivoisimme tapaavamme tilaisuudessa myös heidät, jotka hakivat näytelmään mukaan aiemmalla casti-kierroksella keväällä 2020.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan mukaan näytelmään, muttet pysty osallistumaan tuona päivänä casting-tilaisuuteen, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen teatteri@teatterilapua.fi.

Lämpimästi tervetuloa casting-tilaisuuteen!